PV Panelen (Zonnepanelen) 

 

Bij Rehorst Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor een compleet zonnepaneelsysteem.

Graag denken wij met u mee als het gaat om duurzame energie en zo dus ook aan een bijdrage aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in PV Panelen / Zonnepanelen een zeer rendabele investering.

Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. ("zwarte of blauwe" panelen / met zwarte of aluminium rand / hoeveel panelen passen om mijn dak) Een bezoek aan uw huis of pand is daarbij een must. Door uw dak situatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

De markt voor zonnepanelen is flink in beweging. Doordat we dicht op de markt zitten kunnen we u altijd een scherpe prijskwaliteitverhouding bieden. Wij willen niet de altijd de goedkoopste zijn, maar ook kwaliteit leveren. Daarom bieden we een breed pakket aan producten. U heeft de keuze uit verschillende type zonnepanelen en omvormers.

Wij leveren en monteren complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen.

Heeft u als bedrijf interesse in zonnepanelen, dan informeren we u graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen. We hebben ruime ervaring van ontwerp tot levering en installatie van zonnepanelen en kunnen u hierin perfect adviseren.