Elektrotechniek
Elektrotechniek

Zonnepanelen

Investeer in rendement en duurzaamheid. Rehorst Elektrotechniek B.V. is uw deskundige adviseur op het gebied van complete zonnepaneelsystemen.

Als het gaat om zelf duurzame energie opwekken, denken wij ook graag met u mee. PV panelen kunnen hiervoor zeer rendabel zijn, mits u hierin op de juiste manier investeert.

Wij weten welke panelen en toepassingen het best zijn voor uw dak en, als elektrotechnisch specialist, vanzelfsprekend in combinatie met uw meterkast. Aan de hand van uw wensen en een bezoek aan uw woning of bedrijfspand, geven wij een op maat gesneden advies voor een compleet zonnepaneelsysteem.

De PV panelen branche is voortdurend in beweging. Wij houden de markt scherp in de gaten en kunnen daardoor altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Verrassingen achteraf komen bij ons niet voor. Ook zorgen wij voor monitoringsystemen zodat u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen.

Wij installeren zonnepanelen op projectmatige basis en tevens op bedrijfspanden. Wij bedienen niet de particuliere markt.

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB