Elektrotechniek
Elektrotechniek

Brandmeldinstallaties

Een vakkundig branddetectiesysteem redt meer dan alleen levens.

Een goed branddetectiesysteem heeft een beginnende brand snel in de gaten. Primair worden de personen binnen een gebouw gewaarschuwd zodat de ontruiming plaats kan vinden. Secundair worden gebouw en goederen beschermd.

Door aansturing van verschillende technische systemen wordt optimaal ingespeeld op brandbestrijding om verdere materiële en milieuschade te beperken. Denk aan sprinklerinstallaties, automatische branddeuren en rolgordijnen, warmte- en rookafvoersystemen en/of liftblokkering op de begane grond. Indien het systeem is aangesloten op de meldkamer van de brandweer wordt deze direct gewaarschuwd.

Rehorst Elektrotechniek B.V. installeert als DEKRA erkend brandmeldinstallatiebedrijf, brandmeld- en ontruimingsinstallaties van en voor vrijwel alle grotere brandpreventiebedrijven van Nederland. Een installatie wordt altijd uitgevoerd onder toezicht en onder verantwoordelijkheid van een gediplomeerd brandmeldinstallatie deskundige, waardoor een juiste en doelmatige installatie van de detectie- en alarmeringsapparatuur gewaarborgd is.

 

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB