Elektrotechniek
Elektrotechniek

Domotica

Rehorst Elektrotechniek is leverancier en installateur van diverse fabricaten domotica systemen.

Door deze ontwikkelingen op het gebied van duurzame techniek, communicatie, efficiency en hoge mate van comfort, wordt comfortabel werken en wonen steeds aantrekkelijker.

Wat is domotica?

Domotica is de naam voor een samenvoeging van technologie en aanvullende diensten (huisautomatisering), om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Door het aanleggen van domotica systemen, verhoogt u aanzienlijk het comfort die simpele technologisch toepassingen in uw bedrijfspand of huis kunnen toebrengen. Met domotica systemen heeft u geen zorgen meer over, beveiliging of verlichting en wordt dit allemaal automatisch voor u geregeld. Wat wilt u nog meer?

Domotica systemen: hoe werkt het?

Domotica systemen kunnen op verschillende manier gebruikt worden. Denk aan verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenloopt, een alarmsysteem dat aanslaat als u de woning verlaat en de alles uitknop gebruikt. De verlichting gaat uit en het alarm gaat aan. Zonneschermen die automatisch naar beneden gaan als de zon schijnt en nog veel meer. Domotica biedt bijvoorbeeld ook een centraal alarmsysteem voor ouderen met een speciale paniekknop, zodat er gelijk hulp ingeschakeld kan worden.

Huisautomatisering en huisinstallatie

Domotica systemen maken door de toepassing van elektronica uw huisinstallatie veelzijdiger dan ooit. Naast verlichting en zonwering kunt u denken aan een brandmeldinstallatie of een alarminstallatie. Domotica is goed toepasbaar op verschillende beveiligingssystemen die wij aanleggen.

Domotica aanleggen: wat is hiervoor nodig?

De toename van het aantal apparaten in en om uw woning vraagt om een goede 230 Volt stroomvoorziening en meer uitgebreide voorzieningen voor radio, tv, telefoon, computer enzovoorts. Op veel plaatsen moet een stopcontact aanwezig zijn, zodat u uw apparaten kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Doordat wij als Rehorst Elektrotechniek verschillende fabricaten gebruiken kunnen wij zowel bedraad als draadloze systemen aanbieden. Aangezien dit per situatie verschillend is nodigen wij u uit in onze showroom waar we dit kunnen demonsteren.

Mobiel alles onder controle

Heel eenvoudig mobiel met de app, in de eigen WLAN-omgeving of via toegang op afstand. De basis: de een eigen domotica server. Daarmee kan de gebruiker niet alleen de verschillende functies en scènes bedienen, maar ook tijdschakelingen, alsdan functies, energiemanagement en toegangsrechten zelf vastleggen. De interface is altijd aan iOS en Android aangepast, zo blijft de bediening en het beheer zoals de gebruiker altijd gewend is en daardoor altijd intuïtief. Het maakt niet uit of de gebruiker zich in zijn eigen woonkamer bevindt, of op een strand in de stille Zuidzee. Wandschakelaars veranderen in blikvangers en passen in elk interieur Wij hebben zelfs wandschakelaars met batterijvoeding die overal kunnen worden aangebracht waar u maar wilt. Zelfs op glazen oppervlakken.

Comfort

“Thuis“ is voor ons daar waar we ons het meest op het gemak voelen. Daarom is comfort het ultieme doel dat we ons hebben gesteld. Doe de lichten uit in de gang en dim de verlichting in de kinderkamer, dit alles comfortabel vanuit de slaapkamer met de app of met een 7` scherm op de muur. Elk van onze voordelen biedt meer comfort in uw dagelijks leven, zodat u meer tijd heeft voor iets leuks.

 

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB