Elektrotechniek
Elektrotechniek

Historie van Rehorst Elektrotechniek BV

Rehorst Elektrotechniek BV van zelfstandig ondernemer tot gewaardeerd specialist
Als zelfstandig ondernemer begonnen met elektra werk, via het pachten van radiodistributie voor de PTT en het exploiteren van butagasdepot. Aan het einde van de jaren ’50 werd de markt voor elektrotechniek groter, een goed moment om een bedrijf op te starten. In 1960 werd het eerste nieuwbouwproject aangenomen, 22 woningen in Bergambacht. Er werden buizen gelegd, en we legden er stopcontacten, schakelaars en lichtpunten aan. Het bleek een begin van een positieve ontwikkeling die groei genereerde.

Gerenommeerd specialist

Rehorst Elektrotechniek geldt heden ten dage als een gerenommeerd en gewaardeerd specialist op het gebied van elektrotechnische-en beveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, communicatiesystemen en datanetwerken voor woningen, kantoren, zorginstellingen, scholen, kerken en fabrieken.

Zakelijk en particulier

De hoofdmoot van de werkzaamheden speelt zich af in de zakelijke sector, daarnaast is het bedrijf plaatselijk inzetbaar ten behoeven van de particuliere markt. De onderneming telt ruim vijftig medewerkers, onder wie velen met een lang dienstverband, iets wat wel iets zegt over de sfeer binnen het bedrijf.

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB