Vanmiddag heeft de officiële start plaatsgevonden van de nieuwbouw van 23 sociale huurappartementen aan de Akkermunt in de wijk Weideveld in Bodegraven door Van Wijnen Stolwijk BV. Wethouder Dirk-Jan Knol heeft het startsein gegeven door het slaan van de eerste paal. De appartementen welke gebouwd worden voor Mozaïek Wonen, worden zeer energiezuinig en gasloos. Rehorst Elektrotechniek zal voor dit project de elektrotechnische installaties verzorgen.

 

23 Bodegraven eerste paal

In de Installatie en Bouw staat een artikel onder het project Koningin Marialaan te Den Haag, en de manier van installeren die Rehorst Elektrotechniek BV daar toepast. 

Het arikel is te lezen als u op de kleine foto klikt.

 

InstallatieenBouw 448

In mei wordt de raadszaal van het Gemeentekantoor in Lekkerkerk voorzien van een beter en energiezuiniger klimaatbeheerssysteem. Naast de vervanging van het klimaatbeheerssysteem worden ook 56 zonnepanelen geplaatst op het dak van het Gemeentekantoor. 

De 56 zonnepanelen wekken voldoende duurzame elektriciteit op voor het hele energieverbruik in de raadszaal. Dit levert een bijdrage aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 fossiele brandstof-vrij en CO2-neutraal te zijn. 

Het klimaatbeheerssysteem wordt geinstalleerd door Van der Hoeven Installaties uit stolwijk, Rehorst Elektrotechniek uit Bergambacht plaatst de zonnepanelen. Duurzaamgebouw uit Utrecht is namens de gemeente directievoerder en toezichthouder van het project.

 

Persbericht geplaatst in het Kontakt d.d. 02-05-2017

Ucplus is een krachtig verenigde communicatiesoftware suite die gebruikers in staat stelt tot een hoge mate van integratie, communicatie en samenwerking tussen hun telefoonsysteem en hun interne bedrijfssysteem. Ucplus stelt eindgebruikers in staat om beter samen te werken en gezamenlijk, snel en efficiënt informatie over bellers te verkrijgen. De ucplus product serie is niet alleen kostenbesparend, maar ook zeer gemakkelijk te onderhouden en te installeren.

Voor meer informatie bezoekt u de Nederlandse productsite: ucplus NL

 

headerlogo plus-software

Maandag 5 september was de grote dag voor de Jostiband, die dag stond het jubileumconcert t.b.v. het 50-jarig bestaan op het programma. En dat het een geslaagd concert was, bleek wel uit alle zeer positieve reacties in de diverse media! Samen met o.a. Gerard Joling, Guus Meeuwis, Maan en René Froger maakten ze er een prachtige concert en een fantastische avond van, waarvan de eveneens aanwezige Koning Willem Alexander zichtbaar met volle teugen genoot. 

Rehorst was sponsor van dit prachtige evenement, en op die wijze ook aanwezig met een kleine afvaardiging bij dit concert. Er werd vooraf een rondleiding gegeven, men mocht backstage kijken en uiteraard meegenieten van het spektakel in de Ziggodome. Het concert is inmiddels uitgezonden op TV maar is nog te bekijken via de website van de NPO.

Jostiband Concert

 

Gistermiddag is de eerste paal geslagen van het project MFA Kruidentuin te Barendrecht. Deze MultiFunctionele Accomodatie (MFA) wordt gebouwd door Bouwbedrijf De Vries & Verburg uit Stolwijk. De Kruidentuin gaat plaats bieden aan CBS De Hoeksteen, kinderopvang Eiland Marlyne, sporthal Vitaal, een balletzaal, de wijkteams en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Rehorst Elektrotechniek B.V. gaat voor deze accommodatie de gehele E-installatie, BMI en beveiligingsinstallatie verzorgen.

De eerste paal werd door de jongste en oudste leerling van CBS De Hoeksteen samen met wethouder Leon van Noort geslagen door een druk op de knop van de heimachine, waarna een feestelijke viering van het bijzondere moment volgde, mede door de aanwezigheid van een brassband.