Telefonie

Onze Telecomadviseurs

De mensen maken de organisatie, zo ook bij Rehorst Elektrotechniek B.V. Onze klanten kunnen bij vragen altijd bij ons terecht, of het nu gaat om de beste oplossing voor een specifieke situatie of dat er vragen zijn omtrent de technische installatie.

Omdat wij betrokken zijn bij tal van telecominstallaties, herbergen we ook een schat aan ervaring in niet alledaagse oplossingen. Voor elke telecomvraag hebben wij de juiste mensen in huis. Onze klanten weten dat zij niet weken hoeven te wachten op een antwoord. We hebben een eigen technische afdeling, wij regelen dit rechtstreeks en direct.

Op zoek naar het beste en meest moderne telecomoplossing? Onze adviseurs zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. U bent hierdoor altijd perfect op de hoogte van de meest actuele systemen en kunnen wij een perfect passende telefoonoplossing bieden.

Wij streven naar het uitbouwen van onze positie op het gebied van bedrijfstelecommunicatie, door innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en systemen te leveren en te monteren.